Rıfat Ilgaz Ortaokulu


Vizyon: Türk Milli Eğitimin temel ilke ve amaçlarını benimseyen, Laik, demokratik bilince sahip, doğru düşünen, sorgulayan araştıran, sadece eleştiren değil, çözümü de sunabilen, değişime açık olan, çevre bilincine sahip, bulundukları her ortamda farklılık yaratan, fen, sosyal, dil, sanat, spor alanlarında uygulamalı eğitime önem veren, öncülük görevi üstlenen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, çağdaş ve bilimsel düşünceyi temel alan, hukukun üstünlüğüne inanan, yaşamı ve kendini sorgulayan ve sorumluluk alan öğrenciler yetiştirmeyi amaç edinen, geleceğin Türkiye’sinde yetiştirdiği öğrencilerin söz sahibi olmalarını amaçlayan, kendine güvenen, olaylara duyarsız kalmayan, toplum kurallarına saygılı topluma faydalı, kişisel gelişime açık öğrencileri bir üst öğrenim kurumuna hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.50 - 15.30
Isınma: Merkezi Sistem Doğalgaz
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02625155080

Belgegeçer - (262) 515 5080

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://korfezrifatilgazortaokulu.meb.k12.tr

Adres - 17 Ağustos Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi Papatyalı Sokak No10 Körfez/Kocaeli

Öğretmen :15
Öğrenci :225
Derslik :11
Kütüphane Kitap Sayısı :2666
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - 17 Ağustos Mahallesinde yer alan okulumuz Hereke´ye 6 Km mesafededir. Kalıcı Konutlar olarak adlandırılmaktadır. Yukarı Hereke Mahallesinde ve Kışladüzü Mahallesinde bulunan Aile Sağlığı Merkezlerine yakındır.

Adres - 17 Ağustos Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi Papatyalı Sokak No10 Körfez/Kocaeli

Ulaşım İzmit, Gebze ve Körfez-Tütünçiftlikten Özel Halk Otobüsleri ile Herekeye ulaşım vardır.Ayrıca Umuttepeden Hereke (190 numara)Belediye otobüsü vardır.Karamürsel´den Hereke´ye vapur seferleri vardır.Hereke´den kurumumuza 181 ve 182 numaralı Özel Halk otobüsleri ile ulaşım imkanı vardır.(15 dakika aralıklarla)Ayrıca Umuttepeden ve Yukarı Hereke Çarşıdan karşılıklı olarak direk sefer yapan (195 numaralı) Belediye otobüsü vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine Uzaklık (Tütünçiftlik)17 Km.dir. İl Merkezine Uzaklık (Halkevi)29 Km.dir.